Ondernemersoaching om AAN je bedrijf te werken voor GROEI - Humangold.nl

Video's voor meer omzet, kliks en klanten!

  Een Krachtige Video die je Bedrijf of Product 24/7 Verkoopt

Video heeft de toekomst. Mensen onthouden beelden en geluid veel gemakkelijker dan teksten. Waar teksten bij 5% van de mensen blijven hangen, daar presteren video's met beeld en geluid veel beter: 95% ontvangt de boodschap! Daarbij staat de video 24/7 online, dus doet zijn werk zelfs wanneer U slaapt!

  Een video zorgt voor betere vindbaarheid

Video's van BizPitch.nl worden geoptimaliseerd en zorgen voor een veel betere vindbaarheid in Google. De kracht van Uw video is hierdoor nog veel groter, want hoe beter gevonden, hoe vaker bekeken! 

  Video is nu nog één van de voordeligste vormen van adverteren!

Net als Adwords van Google 10 jaar geleden nog goedkoop en zeer effectief was, is dat nu anders. Met video bestaat deze situatie nu ook omdat slechts enkelen ertoe komen een video te produceren. De echte ondernemer grijpt deze unieke kans en profiteert door snel te reageren. Neem contact op om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken!

Bel Gert Dobbenberg: 0341-561515 of vul het formulier hiernaast in en klik op de Bel Mij-knop!

Ja, ik wil meer omzet en klanten met video!

{module_ccsecurity}

We helpen je graag!

Wij (Peter Besselsen en Gert Dobbenberg) vinden dat iedere ondernemer of winkelier de mogelijkheid moet hebben om snel en voordelig een video te publiceren waarmee hij of zij klanten kan aantrekken.

Onze Drive

"Alleen ga je sneller, samen kom je verder", Deze slogan stimuleert samenwerking. Een professionele video maken is lang niet voor iedereen mogelijk, daarom willen wij hiervoor een oplossing bieden met onze samenwerking. Peter is de expert op het gebied van (video/foto)camerawerk, en Gert draagt bij met creativiteit in boodschap en implementatie. En helpen bedrijven met het realiseren van een video met een goed verhaal.                     

Marketing bepaalt voor 80% het succes van een bedrijf

Mensen houden van verhalen. Een goed verhaal verkoopt. En als je dat verhaal op video zet, dan maak je het schaalbaar, dat wil zeggen: de video plaats je op het internet en deze doet 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn werk. Op de automatische piloot! De video wordt vindbaar in Google en Youtube waardoor deze vaker bekeken wordt. En op Facebook komt deze direct onder ogen bij al je fans!

Hoe mooi is dat? Wij willen iedere ondernemer helpen hier een succes van te maken!

De kracht van video marketing • Vindbaarheid

  Online Video is voor bedrijven al lang een middel om effectief informatie over te brengen, echter nu beinvloedt het ook de vindbaarheid in Google. YouTube is de tweede grootste zoekmachine en heeft meer bezoekers per maand dan Facebook of Twitter.

 • Langere bezoekduur

  Ook verbetert video de populariteit in zoekmachines : een gemiddelde website bezoeker blijft 48 seconden op een site, terwijl dit met video rond 5 minuten is als er een video op staat. Google meet de duur van bezoeken en beoordeelt daarmee de site met een hogere kwaliteitsscore. Met gebruik van video is de kans om op de 1e zoekpagina van Google te komen tot 50 keer groter!.

 • Social media

  Video kan ingezet worden op Social Media. Het is een snelle en persoonlijke manier om content te verspreiden. Met bijvoorbeeld de autoplay van Facebook, de nieuwe Twitter videoplayer of het linkbuildingeffect van Pinterest, kan video op verschillende manieren ingezet worden en zo een breder publiek bereiken.

Kies uw ideale video

Welke video past het beste bij uw doelstelling en budget? Maak een keuze en neem contact met ons op.

 

Pitch Video Basic

€279,00

Excl. BTW
 • Tijdsduur: 30 a 40 seconden
 • Bevat gesproken Elevator Pitch
 • Call to Action
 • Op basis van uw eigen Foto's samengesteld 
 • Plaatsing op Facebook

Maatwerk Video

Vanaf €795,00

Excl. BTW
 • Specifiek doel
 • Bevat Foto's / Video's
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Eigen keuze verhaallijn
 • Opnametijd max. 3 uur

De makkelijkste manier om AAN je bedrijf ta gaan werken

Neem contact met ons voor een kennismakingsgesprek. Bel: Gert Dobbenberg 06-4465 6464 of stuur een email naar info@vitalbiz.nl

Contact