Javascript moet ingeschakeld zijn om deze site goed te kunnen bekijken

image description

Hoe dure internet marketing fouten te vermijden: 10 tips

Voorkom Dure Internet Marketing fouten met deze tips.

Sommige tips klinken erg logisch, echter de praktijk wijst vaak uit dat deze punten worden verwaarloosd en daarmee schade aanrichten. Neem ze daarom kritisch door.

 

1. Maak je site eenvoudig toegankelijk voor bezoekers.

Zorg voor snelheid: Als de bezoekers binnen de eerste paar seconden geen inhoud op je site zien, zullen ze afhaken en ergens anders heen gaan. Zorg dus dat je site snel laadt. Ook moet je ervoor zorgen dat je afbeeldingen zijn geoptimaliseerd om ze snel te laden. En zorg ervoor dat je website toegankelijk is voor iedereen met een desktop pc, Mac, tablet pc of mobiele telefoon.

2. Weergave van je website bij zoekmachines.

Je site zou vermeld moeten worden op alle grote zoekmachines zoals Google, Yahoo! en Bing op relevante zoekwoorden. Weet hoe je kunt profiteren van zoekmachine optimalisatie (SEO) technieken en daarmee hogere rankings te realiseren op de pagina's met zoekresultaten.  Zorg ervoor dat je je op een professionele manier presenteert in zoekmachines.

3. Een eigen domeinnaam

Voor je website, blogs en andere online contactpunten met bezoekers. 

4. Laat je website ontwerpen door een professional.

Hoewel het duurder kan zijn op de korte termijn, zorgt dat juist voor voordelen op de lange termijn. 

5. Zorg voor steeds nieuwe inhoud op je site

Om te voorkomen dat de zoekmachine ranking terugvalt. Zoekmachines houden van nieuwe en/of up-to-date content die gericht is op het beantwoorden van de zoekvraag van de zoeker. Stel daarom de zoekvraag centraal. Pas op voor keyword-spamming, dat werkt averechts.

6. Controleer voortdurend je online marketing campagnes en optimaliseer ze.

Houd periodiek je zoekwoorden en SEO activiteiten in de gaten om ervoor te zorgen dat ze effectief zijn en blijf op de hoogte van nieuwe online marketing technieken. Het internet verandert voortdurend en Google is onafgebroken bezig met aanpassing van algoritmen die de manier beïnvloedt waarop je site gevonden wordt.

7. Maak het gemakkelijk voor bezoekers om actie te ondernemen

Als je bezoekers informatie willen of iets willen bestellen, zorg er dan voor dat het proces zo kort mogelijk is. Als het kopen van producten of het contact zoeken met jou moeilijk is, zullen deze bezoekers een ander bedrijf benaderen. Klanten willen contact met je opnemen zowel per telefoon als e-mail. Het geeft vertrouwen als vragen zonder vertraging worden beantwoord.

8.Houd je klanten tevreden.

Een tevreden klant kan van onschatbare waarde voor je bedrijf zijn in de vorm van mond tot mond reclame. Andere online bedrijven kunnen niet concurreren met deze vorm van marketing. 

9. Vraag naar de e-mailadressen van je bezoekers.

Zorg ervoor dat je bezoekers het voordeel zien in het achterlaten van hun contactgegevens door hen een gratis abonnement te geven op een periodieke nieuwsbrief of kooptips.

10. Volg de bezoeken op je site met Analytics software.

Google Analytics en soortgelijke programma's kunnen je helpen om meer over je website verkeer te weten te komen en helpen je je internet marketing inspanningen op de juiste manier in te richten. 

Meer weten over bovenstaande punten? Neem voor hulp contact op met VitalBiz.nl, we helpen je graag met het verbeteren van je online activiteiten. Bel 0341-561515 of vul het contactformulier in.

Toch liever zelf doen?

Ben je nog niet toe aan een professionele aanpak en doe je het liever zelf? Ga dan gedegen aan de slag met het verbeteren van je website en de vindbaarheid met dit boek : de Online Marketing Tornado. Hierin vind je alle informatie om zelf je online marketing te verbeteren en daarbij te voorkomen dat je kostbare fouten maakt. 

accesskey