Javascript moet ingeschakeld zijn om deze site goed te kunnen bekijken

Over Gert Dobbenberg Freelance/Interim Online Marketeer

 

Met VitalBiz ben je verzekerd van uitstekend renderende online campagnes!

Meer dan 10 jaar ervaring met internet marketing voor bedrijven

Jarenlange ervaring als ondernemer en WSI gecertificeerd internet marketeer, en sinds 2021 ook gecertificeerd BLOEI ondernemerscoach.

Het idee om gecertificeerd Bloei coach te worden is ontstaan uit de dagelijkse praktijk van mijn hoedanigheid als online marketeer. Ondernemers/organisaties kunnen vaak wel wat hulp gebruiken als het gaat om het aantrekken van hun ideale doelgroep.

Een goede campagne begint namelijk met een goed verkoopverhaal wat niet alleen bij de klant past, maar wat ook bij de ondernemer past. Daarom speel ik in die gevallen graag het Merkwaarden (Vind Je Klant) spel met de klant.

Je ideale klant is namelijk degene die jouw product of dienst het hardste nodig heeft en daar graag in wil investeren. En als ondernemer doe je het liefst waar je goed in bent en wat bij jou past. Allebei dik tevreden: Een klassieke WIN-WIN dus!

Kun jij als ondernemer ook wel een zetje in de goede richting gebruiken bij het aantrekken van je ideale klant? Neem dan contact op voor meer informatie.

Online Marketing campagnes voor groei in omzet en klantenbestand

In de afgelopen jaren heb ik veel uiteenlopende campagnes mogen opzetten, aanpassen en uitbreiden om daarmee groei in omzet en klantenbestand te realiseren voor mijn klanten. Niets is voor mij zo boeiend als om te zien hoe een goed opgezette campagne bezoekers naar de website van de klant stuurt, daar hun reactie achterlatend door het invullen van hun contact gegevens, of direct bestellingen plaatsen.

Ook groeien met goede online marketing?

Ik krijg energie van het helpen van ondernemers om te groeien op het vlak van ondernemerschap en (online) marketing van hun bedrijf. Als ondernemer weet ik als geen ander dat reclamebudget op de juiste manier besteed dient te worden.

Met het internet kunnen we voor elk budget alle mogelijkheden benutten voor het binnenhalen van klanten, voor meer omzet, groei van bedrijfsactiviteiten en veel meer energie bij het ondernemen. Neem meteen contact op!

Contact
Gert Dobbenberg Freelance Online Marketeer

Freelance/interim online marketeer Gert Dobbenberg


Marketing is helemaal mijn ding! Online én offline.

Bedrijven en ondernemers helpen met groei door het realiseren van doeltreffende marketing. Online én offline.
Als sparringpartner en ondernemerscoach help ik de ondernemers en organisaties aan een marketing strategie, en als dat nodig mocht zijn, aan een goed verkoopverhaal. We smeden we jouw ideale marketingboodschap, waar de juiste klanten op af komen. We bouwen samen doelgerichte campagnes met meetbare doelstellingen en ik bewaak de voortgang en zorg dat het beschikbare budget verantwoord en optimaal wordt besteed, zodat je het maximale uit je marketing investering haalt.

sinds 2004 WSI gecertificeerd BLOEI gecertificeerd ondernemerscoach
accesskey